Προϊόντα για alcudia beach bars (1)

ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

ROSATO SALENTO - ΡΟΖ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ

Σταφύλι: Negroamaro – μαύρη Μαλβάσια – Πριμιτίβο Περιοχή παραγωγής: Ανατολική Περιοχή του Ταραντίνο Τύπος εδάφους: Κόκκινη γη αναμεμειγμένη με βράχους, τοφ και/ή ασβεστόλιθο Τύπος καλλιέργειας αμπελιού: Υποστηριζόμενο αλμπερέλο Μέση ηλικία αμπελώνα: 15 χρόνια Μέση παραγωγή / εκτάριο: 90/120 εκατοντάδες σταφυλιών Εσοδεία: Σεπτέμβριος Μέθοδος συγκομιδής σταφυλιών: Χειρονακτική Αλκοόλ: 11% -12% vol. Χρώμα: Ζωντανό ροζ Μπουκέτο: Χαρακτηριστικό αρωματικό Γεύση: Ξηρή, πολύ αρμονική Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° 10° C Συνιστάται: Απεριτίφ, ψάρι και ιταλικά ορεκτικά, θαλασσινά, λεπτές σούπες, καθώς και λαχανικά, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί.